Status hissar

Information från styrelsen vad gäller hissarna

Hissdörrsstyrning och kringliggande utrustning har nu bytts ut en andra gång i hus 37, pga. återupprepade driftstörningar. Detta ingår i garantin och har inte kostat föreningen en krona, förutom lidande för de boende i hus 37. Byte av hissdörrsstyrning gjordes även i hus 39, då när det byttes i hus 37 första gången, dvs förra året. I hus 39 har hissen fungerat utan några driftstopp sedan dess.
Men tanke på de problem som det ändå har varit med hissen i hus 37 så har styrelsen etablerat en kontakt med en utomstående hissexpert, som nu ser över den utrustning vi har, historiken och ska komma med förslag på åtgärder för att komma till ett läge där vi har tillförlitliga hissar. Vi har sedan tidigare fått in en offert på ett arbete för ytterligare modernisera hissen, där tex. byte av korgtablån ingår, det som gick sönder under jul och nyårshelgen. även den offerten skall bli granskad av vår hisskonsult.
Vid driftstopp så skickar ni som vanligt ett mejl till föreningens e-post, men ni kan även skicka ett sms eller ringa någon i styrelsen.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter