medlem i brf sofia strand

Bostadsrättsföreningens medlemmar äger tillsammans föreningens tillgångar. Alla har ansvar för sin lägenhet men också för fastigheten som sådan, hus och utemiljö. Som medlem i föreningen har man insyn i föreningens ekonomi och förvaltning av den gemensamma egendomen.

Värme och vatten är föreningens drygaste driftkostnad. Du kan hjälpa till att hålla kostnaderna nere.

 

Vår bostadsrättsförening skall vara trivsam att bo i och två gånger om året har vi städdagar då vi tar hand om gemensmma utrymmen både inomhus och utomhus. Vi städar, gör rent och och gör enklare trädgrådsarbete. Efter städdagarna erbjuds något att äta och dricka och möjligheten att parat lite med sina grannar.

 

En gång om året håller föreningen ordinarie föreningsstämma. Du är då med och beslutar om kostnader och service i din boendemiljö samt väljer styrelse och revisorer bland medlemmarna. Har du intresse av att arbeta i bostadsrättsföreningen kan du bli invald i styrelsen. Styrelsen sköter sedan det löpande arbetet inom föreningen och ansvarar för den tekniska driften samt den ekonomiska förvaltningen. Som medlem kan du under året lämna in förslag och motioner till årstämman.

Informationsblad

2 gånger om året brukar styrelsen skicka ut ett infromationsblad om senaste nytt, tips och ibland några förmanande ord om ordning och reda.

 

Nedan kan du läsa de senaste breven.

Vill du vara med i styrelsen?

Vill du vara med i styrelsen och tycker om att bidra med dina kunskaper och tid? Varmt välkommen att kontakta valberedningen och anmäl ditt intresse.

Valberedningen


Chris Lundberg
Andreas Lindström