problem med varmvatten, del 2

Obs, detta berör bara bende i hus 37 som har fått ett separat mejl utskick från styrelsen.

Tack för svar angående de problem som ni upplever med varmvattnet. För att kunna komma vidare och finna en lösning på problemet innan hösten gör sig påmind, behöver expertis besöka de lägenheter som har problem. De måste komma in och se installation/blandare och framför allt mäta temperatur och annat. Företaget som är anlitade för ändamålet är Energisparkonsult. Besöket kommer att ske nu på tisdag, dvs 8 september med start kl. 08:00. De av er som ej är hemma, lämna nyckel märkt med namn till kontaktperson i entrén hus 37, plan 2, kl 08:00. Alternativt dagen/dagarna innan, lägg lägenhetsnyckel i ett brev och lämna det i brevinkast i hus 39, brevinkast märkt med namnet Holm Norrvik.
Några frågor, ring Tommy tel. 0708315229 alternativt e-post till brf@sofiastrand.se

Obs, rensa underskåp, dvs i skåp under blandare i kök och badrum, detta för att underlätta för Energisparkonult att utföra sin undersökning av vattenrör.

Med vänlig hälsning,
Styrelsen

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter