nyhetsbrev december

Information från Styrelsen

ENERGIDEKLARATION
En obligatorisk energideklaration är genomförd och godkänd, giltig i 10 år.

VARMVATTENCIRKULATION (VVC)
Samtliga VVC stammar i fastigheten har blivit spolade, vissa stammar har blivit spolade två gånger nu under hösten. I hus 39 upplever vissa lägenheter dock mindre problem efter den senaste spolningen, vilket skall undersökas i ett försök att finna en lösning.

SKÖTSEL AV GÅRD
Nektaringruppens samfällighetsförening har nu i november skrivit avtal med Svensk Markservice AB för skötsel av vår gemensamma gård. Fastighetsjouren som tidigare har skött gården ersätts alltså nu av Svensk Markservice AB.

ÅTERVINNINGSRUMMET
Med anledning av tidigare arbeten på Tegelviksgatan så stängdes grovsoprummet och det kommer förbli stängt tills vidare. När det öppnar igen och i vilken form vet vi ej idag.
Vi hänvisar er alla till att ta en kort promenad till de kärl som finns placerad vid Alsnögatan. Där kan man lämna det mesta förutom elektronikskrot, och annat mer skrymmande avfall, då behöver man bege sig till tex. återvinningsstationen i Östberga/Årsta ÅVC. Alternativt kan ni använda er av den mobila miljöstationen som kör enligt en turlista, se Stockholms stads hemsida.

BRANDVARNARE
Önskar påminna om att Bostadsrättsinnehavaren ansvarar för skötsel och underhåll av brandvarnare i lägenhet

GLÖGG OCH MINGEL
December och vanliga år brukar vi i föreningen Sofia Strand träffas på glöggmingel. Nu är detta inget vanligt år och det är inte möjligt att umgås på det sättet. Det blir därför inget glöggmingel i år.

Och till sist,
 
Vi i styrelsen vill tacka alla i våra hus för året som snart gått och önskar er alla en god jul och ett gott nytt år!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter