Information från styrelsen

Infobrev från Brf Sofia Strand – 2019
 
Hej allihop!

Information från styrelsen.

Trångt i cykelrummen
Som ni kanske har upptäckt så har det varit trångt i cykelrummen nu under vintern. En del cyklar tycks bara stå där för jämnan, år ut och år in. Ni som vet med er att ni har en ”skrot-cykel” som bara står och tar plats så skulle vi uppskatta om ni kunde göra er av med cykeln. Alternativt, på vårstäddagen nu i maj, ta fram cykeln så försöker vi se till att cykeln tas till närmaste återvinningsstation.

Vårstäddag
Ja, då var det dags igen. Tisdagen den 21 maj kl. 18.30 så träffas vi och städar och gör lite fint inför sommaren, inklusive en ”besiktning” av cykelrummen. Vi ses utanför hus 39, plan 2.

Ventilationskontroll (OVK)
Den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK) kommer att utföras måndag 27 maj.
Mycket viktigt är att de som utför besiktningen måste ha tillträde till alla lägenheter den dagen.
Mer information kommer inom kort, se hemsidan.

Årsmöte
Och till sist, årsmötet. Årsmötet är ett möte för alla medlemmar i föreningen, så kom och delta i mötet och gör er röst hörd. Lämna gärna in en motion i förväg om det är något angeläget, till exempel ett förslag som ni tycker styrelsen bör behandla innan stämman.
Stämman äger rum tisdagen den 14 maj kl.18.30. Lättare förtäring kommer att serveras från kl. 18.00.

Om det är något ni undrar över, skicka ett mejl till styrelsen brf@sofiastrand.se, alternativt besök sofiastrand.se och skicka ett meddelande till styrelsen via fliken KONTAKT.
 
Hoppas vi ses på årsmötet och på städdagen.
 
Varma hälsningar
Styrelsen

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter