Hej allihop!

Vi går mot ljusare tider, våren är här...snart i alla fall

Lite information från styrelsen.

Rinnande toalett
Det är flera i föreningen som har uppmärksammat att toaletterna har börjat rinna. Inte så konstigt med tanke på att dom nu har varit i drift i 15 år. Rinnande toalett innebär ökad vattenförbrukning (upp till 200 liter per dygn), dvs. en ökad kostnad för föreningen (indirekt för oss alla).
Men det kan också orsaka problem hos er granne, vilket var fallet i hus 37:an nu nyligen.
Den händiga kan åtgärda det själv om det bara är en packning som skall bytas, finns att köpa på Fredells, inte dyrt. Eller så vänder man sig till Fastighetshjälpen som kan hjälpa er. Beroende på fel så kommer det att kosta ca. från 500 till 2000 kr, inkl. arbetskostnaden.
Email: info@fastighetshjalpen.se
Telefontid vardagar 09.00-11.00, tel 08-6028400.
Jourtelefon 0709-203090

Trångt i cykelrummen
Som ni kanske har sett så har det varit lite för trångt i cykelrummen nu under vintern. En del cyklar tycks bara stå där för jämnan, år ut och år in. Ni som vet med er att ni har en ”skrot-cykel” som bara står och tar plats så skulle vi uppskatta om ni kunde göra er av med cykeln. Alternativt, på vårstäddagen nu i maj, ta fram cykeln så försöker vi se till att cykeln tas till närmaste återvinningsstation.

Vårstäddag
Ja, då var det dags igen. Tisdagen den 30 maj kl. 18.30 så träffas vi och städar och gör lite fint inför sommaren.

Årsmöte
Och till sist, årsmötet. Årsmötet är ett möte för alla medlemmar i föreningen, så kom och delta i mötet och gör er röst hörd. Lämna gärna in en motion i förväg om det är något angeläget, till exempel ett förslag som ni tycker styrelsen bör behandla innan stämman.
Stämman äger rum onsdagen den 17 maj kl.18.30. Lättare förtäring kommer att serveras från kl. 18.00.


Hoppas vi ses på årsmötet och på städdagen.

Varma hälsningar

Styrelsen

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter