Hej allihop!

Helt plötsligt var det höst igen…eller är det månne vinter?

Har hänt under år 2016:
Nya postboxar, det ser bra ut, eller hur!
Nya maskiner i tvättstugan, vad fint det blev.
Ett nytt avtal med ComHem som sänkte månadskostnaden med upp emot 300 kr för TV, bredband/internet och telefon för de flesta av oss boende i föreningen.

Rinnande toalett
Det är flera i föreningen som har uppmärksammat att toaletterna har börjat rinna så smått. Inte så konstigt med tanke på att dom nu har varit i drift i ca. 15 år. Rinnande toalett innebär ökad vattenförbrukning (upp till 200 liter per dygn), dvs en ökad kostnad för föreningen (indirekt för oss alla). Den händiga kan åtgärda det själv, förmodligen en packning som skall bytas, finns att köpa på Fredells, inte dyrt. Eller så vänder man sig till Fastighetsjouren som kan hjälpa er. Eller varför inte köpa en ny snålspolande toalett som vissa har gjort.
Återvinningsrummet /miljöstation
Styrelsen vill att ni alla följer de instruktioner som finns för återvinningsrummet, se hemsidan. Under hösten så har det till och från tex. lämnats frigolit och annat som inte hör hemma där.
Ingen höststäddag
Styrelsen har beslutat att vi inte har någon gemensam höst städningen denna höst. Istället samlar vi ihop allt som behöver göras för att ta itu med det till våren och den årliga vår-städdagen.

Glöggmingel
Glögg och mingel blir det så klart i år igen. Datum för det är den 7 december, samling kl. 18.30, som vanligt plan 2 i hus 39, varmt välkomnaHoppas att alla får en fortsatt fin höst, styrelsen ser fram emot att träffa er vid glöggen!

Varma hösthälsningar

Styrelsen

 

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter