Hej allihop!

Tiden går fort, nu är det höst igen…

Ny portkod
Som ni redan bör ha fått information om så har vi en ny portkod som nu är i bruk. Den gamla portkoden fungerar samtidigt som den nya fram till och med 1 dec, efter det är det bara den nya portkoden som fungerar och ska användas. Om det är någon som inte har fått papperet med den nya portkoden så kontakta styrelsen.

Nya postboxar
De nya fina postboxarna är nu installerade och i bruk. Ett separat kuvert har sedan tidigare delats ut till samtliga lägenheter med information om postboxarna, hur man hämtar sin post o.s.v. Den informationen finns även på vår hemsida, www.sofiastrand.se

Nektarinens samfällighetsförening
Andreas Lindström är vår representant i Nektarinens samfällighetsförening. Men vi bör helst ha två representanter, en ordinarie och en suppleant. Så en vädjan från styrelsen, finns det någon som kan avlasta Andreas, hör av dig till styrelsen.

Glöggmingel
Efter förra årets succé med glöggmingel så blir det glögg och mingel i år igen. Datum för det är den 1 december, samling runt kl. 19, plan 2 i hus 39.

Fiber/bredband
Vid senaste årsstämman, 2015, fick styrelsen i uppdrag att utreda huruvida vi skall installera och dra in fiber till samtliga lägenheter. En arbetsgrupp har tillsatts av styrelsen för att utreda detta. Arbetsgruppen kommer vid nästa årsstämma att redovisa det arbetet och föra fram ett eller flera förslag för stämman att ta beslut på. Föreningens befintliga avtal med Comhem löper ut nu till årsskiftet men kommer att förlängas med ytterligare ett år, d.v.s. till 31/12 - 2016. Ni som har långa avtal med Comhem, som sträcker sig över årsskiftet 2016/2017, ska inte behöva oroa er för enligt Comhem ska man kunna avsluta pågående avtal. Om ni har några frågor till arbetsgruppen kan ni höra av er till styrelsen.

Ingen höststäddag i år
Styrelsen har beslutat att vi inte genomför den årliga höststädningen denna höst. Istället samlar vi ihop allt som behöver göras för att ta itu med det till våren och den årliga vår-städdagen.


Hoppas att alla får en fortsatt fin höst, vi ser fram emot att träffa er vid glöggen!

Varma hösthälsningar

Styrelsen

Höstnytt i pdf format nedan:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter