MÄRK DIN CYKEL senast 30/11

Våra cykelrum används flitigt och det blir fler och fler cyklar. Vi misstänker att det finns cyklar utan ägare som lämnats kvar av tidigare medlemmar. Därför har vi beslutat oss för att ta reda på vilka som saknar ägare så att vi kan om möjligt frigöra mera plats.

Från och med vecka 43 kan du märka den/de cyklar som du är ägare till. I båda cykelrummen kommer det att finnas gröngulrandiga tejprullar att tillgå i en plastficka. Du tar en bit tejp och klistrar runt styret, på sadeln, på ramen eller annat synligt  ställe.

Du behöver märka upp din cykel senast 30  november.
OBS! Om du tidigare satt en notering på din cykel så behöver du ändå sätta på en tejpbit så att vi undviker eventuella  missförstånd. 

Den 2 dec träffas vi för att lyfta undan de cyklar som ej är märkta. De cyklarna förvaras sedan på säkert ställe under 3 månader så att den som missat märkningen har chans att få tillbaka sin cykel.

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter